iPhone 11 Pro fodral

Med ett iPhone 11 Pro fodral adderar du inte bara skydd till din telefon. Du får ofta även smarta funktioner som mobilställ för att kunna se på film, plånbok för dina viktigaste kort och förvaring av småsaker som mynt och nycklar. Ett plånboksfodral kan du förvara hela eller delar av din plånbok tillsammans med telefonen. Kanske dina viktigaste kort och pendlarkort? Vi har ett stort utbud av fodral med olika många kortfack så att du ska kunna hitta ett som passar din behov. Hos PhoneLife hittar du ett stort utbud av fodral från kända varumärken som iDeal Of Sweden, DG.MING, Terrapin och CaseMe. Oavsett vilket fodral du väljer får du alltid fri frakt hos PhoneLife. Kombinera gärna fodralet med ett skärmskydd. Här hittar du även skal om du föredrar det.

Filter
23 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 23 av 23

Störst utbud av iPhone 11 Pro fodral

Eftersom det finns många olika behov och krav på mobilfodral har vi samlat ett stort utbud av iPhone 11 Pro fodral i vår butik. Allt från multi slot-fodral med riktigt många kortfack till tunna card wallets. Vi har fodral i alla prisklasser för att passa allas budget, från billiga mobilfodral till exklusiva designfodral. Du kommer med säkerhet att hitta ett iPhone 11 Pro fodral som passar dig hos PhoneLife.


Plånboksfodral till iPhone 11 Pro

Vårt mest populära och uppskattade fodral till iPhone 11 Pro och andra mobiler är plånboksfodralet. Det gör livet så mycket enklare när både mobil och plånbok är samlade på ett och samma ställe. Du kommer med säkerhet aldrig att glömma plånboken igen. För visst finns det inget jobbigare än när den inte ligger i fickan när du ska betala? Vi har plånboksfodral med olika många kortfack, från 1 kortfack till 10 kortfack som rymmer upp till 14 kort. Fodralen finns i många olika färger och material. Äkta läderfodralet är en bästsäljare med sin enkla och stilrena design.


iPhone 11 Pro fodral med magnetskal

Att ha plånbok och telefon samlat på ett ställe har sina fördelar, men ibland behövs inte plånboken. Då kan ett fodral med magnetiskt skal vara smart. Skalet som skyddar iPhone 11 Pro fästs magnetiskt i plånboksfodralet så att du enkelt kan ta av det när du inte behöver fodralet. Det kan vara skönt när du på kvällen vill hålla på med telefonen i soffan eller på kontoret när du ringer samtal. Många av våra varumärken tillverkar magnetfodral, bland annat iDeal Of Sweden, DG.MING och CaseMe.