iPhone 11 Pro Max skal

Att nya Apple iPhone 11 Pro Max är en stor och kanske den mest kraftfulla telefon som finns är det ingen fråga om. Telefonen är riktigt kraftpaket på 6,5 tum. För att hålla telefonen hel och repfri rekommenderar vi att du använder ett iPhone 11 Pro Max skal. Det kommer ge ett bra skydd mot skador utan att telefonen bli tung, klumpig eller ful. Vi har ett stort utbud av högkvalitativa skal från kända varumärken som effektivt skyddar. För bästa skydd använd ditt val av skal med ett skärmskydd. Vill du har skydd för både fram och baksida? Se våra fodral.

Filtrera (0)
Visar 47 av 47

iPhone 11 Pro Max skal som dämpar stötar

För att en stor och dyr telefon som iPhone 11 Pro Max ska klara fall och stötar i vardagen utan att gå sönder krävs ett bra skal. Det ska klara stötar utan att gå sönder och utan att telefonen går sönder. En inte helt lätt uppgift. Som tur är finns det varumärken som är specialiserade på att utveckla stötdämpande iPhone 11 Pro Max skal. Som Spigen, Lifeproof, Otterbox och Ringke. Med ett TPU-skal eller hybridskal ger du telefonen ett skyddande lager av stötdämpande material. Skalen är snyggt designade för att inte göra telefonen ful och tråkig.


Designerskal till iPhone 11 Pro Max

Vill du ha ett riktigt snyggt skal till iPhone 11 Pro Max ska du kolla in iDeal Of Sweden och Richmond & Finch. Två svenska varumärken som tillverkar skal av de senaste trenderna. Marmor, mönster och snygga färger ger din telefon en snygg look. Med olika mönster på dina skal kan du enkelt matcha outfit, tillfälle eller säsong. Visa din stil med ett designerskal till iPhone 11 Pro Max idag.


Full service & bra villkor

När du handlar dina mobiltillbehör och mobilskydd hos PhoneLife vill vi att du alltid ska få full service och schyssta villkor. Inget krångel, dolda avgifter eller sega leveranser. Vår kunniga och tillgängliga kundtjänst finns alltid här för dig. Ställ oss en fråga via mail eller chat så svarar vi så snabbt vi kan. För att du ska kunna skydda din nya iPhone 11 Pro Max så snabbt som möjligt gör vi alltid vårt yttersta för att leverera din beställning så snabb som möjligt, inom 1-3 dagar. Vi erbjuder alltid ett fritt fraktalternativ och skickar alla beställningar från eget lager i Sverige. Att din beställning skickas inom Sverige säkerställer att inte några kostnader som moms eller importavgifter oväntat tillkommer.