Huawei P30 Pro skal

Att följa upp Huawei tidigare succételefoner är inget lätt uppdrag. Men Huawei P30 Pro gör det med bravur. Med en kurvad OLED-skärm på hela 6,47 tum, fyra kameralinser och hela 8GB RAM-minne är telefonen svårslagen. Matcha telefonen med ett riktigt bra skydd så att den håller sig hel och repfri. Köp Huawei P30 Pro skal, fodral och skärmskydd från kända varumärken som Spigen, Ringke, Copter och DG.MING hos oss. Alltid fraktfritt!
Filtrera (0)
Visar 50 av 55

Bästa fodral & skal till Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro är som nämnt en riktigt bra telefon som förtjänar bästa möjliga skydd. En spricka eller repa i skärmen gör användarupplevelsen riktigt tråkig. Hos PhoneLife hittar du det bästa utbudet av smarta fodral som plånboksfodral, magnetfodral och fodral i äkta läder. Dessa skyddar effektivt runt om hela telefonen. Föredrar du ett smidigare skydd til Huawei P30 Pro är ett skal att föredra, exempelvis ett stötdämpande från Spigen eller ett med kortfack från tectTech. För att hålla skärmen på Huawei P30 Pro knivskarp länge rekommenderar vi att du använder ett skärmskydd som täcker hela skärmen. Exempelvis det självläkande skärmskyddet från Copter. Föredrar du ett skärmskydd i härdat glas har vi även det.

Handla trygg & enkelt utan kostnader

När du handlar Huawei P30 Pro tillbehör och skydd hos PhoneLife kan du vara säker på att du får en smidig köpupplevelse. I vår lättnavigerade butik väljer du enkelt tillbehören du önskar och slutför tryggt köpet i kassan. Vi levererar sedan din beställning hem till dig. Alla beställningar skickas från vårt egna lager i Sverige så att du kan vara säker på att inga avgifter som tull och moms tillkommer. Allt är inkluderat i priset, även frakt och fakturaavgift. Undrar du över något? Kontakta vår kunniga kundtjänst så hjälper vi dig direkt.

Huawei P30 Pro specifikationer

Storlek: 6,47 tum
Mått: 158 × 73,4 × 8,41 mm
Laddare: USB-C
Trådlös laddning: Ja, Qi
Hörlursuttag: Nej
Minneskort: Nej, ingen minnekortsplats