Lightning to 3.5 mm Adapter
Lightning to 3.5 mm Adapter

Apple - Lightning to 3.5 mm Adapter

149 SEK

I lager (17 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 18425

Apple

Produktbeskrivning-

Med den här adaptern från Apple kan du ansluta enheter med 3,5 mm-ljudkontakt till Apples produkter som endast har Lightning-kontakt. Praktiskt om du vill använda hörlurar med vanlig kontakt med din nya telefon!

Fungerar med alla enheter som har en Lightning-kontakt och stöder iOS 10 eller senare, till exempel iPod touch, iPad och iPhone.

Produktförpackning innehåller:
- Lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar

Specifikationer-

FärgVit
KontakttypLightning
product
5672Lightning to 3.5 mm Adapterhttps://www.phonelife.se/horlurar-headset/tillbehor/lightning-to-3-5-mm-adapter?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/apple_lightning_to_35_mm_adapter.jpgInStock149SEK/horlurar-headset/tillbehorApple<p>Med den här adaptern från Apple kan du ansluta enheter med 3,5 mm-ljudkontakt till Apples produkter som endast har Lightning-kontakt. Praktiskt om du vill använda hörlurar med vanlig kontakt med din nya telefon!</p> <p>Fungerar med alla enheter som har en Lightning-kontakt och stöder iOS 10 eller senare, till exempel iPod touch, iPad och iPhone.</p> <p>Produktförpackning innehåller:<br /> - Lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar</p>149Hörlurar

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer