BT Earbud Plus Music White

DeFunc - BT Earbud Plus Music White

349 SEK

I lager (2 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 19913

DeFunc

Produktbeskrivning-

Trådlösa in ear-hörlurar från svenska DeFunc. Hörlurarna är framtagna för att ge en kristallklar och bastung musikupplevelse. 

På kabel sitter en 3-knappars fjärrkontroll och mikrofon för att enkelt hantera samtal och styra musik utan att ta fram telefonen.

- Utformade för mu... Läs mer

Specifikationer+

product
5869BT Earbud Plus Music Whitehttps://www.phonelife.se/horlurar-headset/in-ear/bt-earbud-plus-music-white?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/defunc_music_bluetooth_white.jpgInStock349SEK/horlurar-headset/in-earDeFunc<p>Trådlösa in ear-hörlurar från svenska DeFunc. Hörlurarna är framtagna för att ge en kristallklar och bastung musikupplevelse.&nbsp;</p> <p>På kabel sitter en 3-knappars fjärrkontroll och mikrofon för att enkelt hantera samtal och styra musik utan att ta fram telefonen.</p> <p>- Utformade för musikälskaren<br>- Fjärrkontroll för att styra musik och samtal<br>- Kompatibel med alla smartphones, surfplattor, datorer som har Bluetooth</p> <p>Trådlös räckvidd: 10 meter<br>Batteritid: 7 timmar speltid, 80 timmar standby<br>Bluetooth: Version 4.1<br>Färg: Vit</p>349

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer