Case AirPods Pro Clay Beige
Case AirPods Pro Clay Beige
Case AirPods Pro Clay Beige

Nudient - Case AirPods Pro Clay Beige

249 SEK

Produkten har utgått

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 32170

Nudient

Produktbeskrivning-

Det här är enligt Nudient det perfekta skalet till Apple AirPods Pro. Skalet är ett mycket tunt premiumskal som passar perfekt på hörlurarna.

Skalet är behandlat med 3 lager gummibeläggning som ger en hållbar yta som är greppvänlig men ändå glider ned i fickan enkelt.

- Supertunt prem... Läs mer

Specifikationer+

product
12680Case AirPods Pro Clay Beigehttps://www.phonelife.se/horlurar-headset/airpods-tillbehor/tillbehor-airpods-pro/case-airpods-pro-clay-beige?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/AirpodsProClaybeige.pngOutOfStock249SEK/horlurar-headset/airpods-tillbehor/tillbehor-airpods-proNudient<p>Det här är enligt Nudient det perfekta skalet till Apple AirPods Pro. Skalet är ett mycket tunt premiumskal som passar perfekt på hörlurarna.</p><p>Skalet är behandlat med 3 lager gummibeläggning som ger en hållbar yta som är greppvänlig men ändå glider ned i fickan enkelt.</p><p>- Supertunt premiumskal från Nudient<br>- Perfekt passform på hörlurarna<br>- Skyddar och ger ett bra grepp<br>- Fungerar med trådlös laddning</p><p>Passar till: Apple&nbsp;AirPods Pro.<br>Material: Plast.<br>Färg: Beige.</p>249

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer