Samsung Galaxy S9 skal

Håll din Samsung Galaxy S9 skyddad utan att tappa stilen eller göra telefonen klumpig. Här hittar du ett stort sortiment av skal, allt från stötdämpande skal till skal i marmor. Är du ute efter ett skal med kortfack på baksidan eller ett vattentätt skal har vi även det. Sätt din egen prägel på telefonen med det mobilskal du föredrar, gärna i kombination med ett skärmskydd. Vill du ha ett skydd runt om hela telefonen se våra Samsung Galaxy S9 fodral här.
Filter
7 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Billiga Samsung Galaxy S9 skal

Hos PhoneLife hittar du alla skal du behöver till din Samsung Galaxy S9, även billiga skal som håller bra kvalitet. Vi importerar dessa skal själva vilket gör att vi inte har några mellanhänder och på så vis kan kapa priset. Vi har många års erfarenhet av mobilskal och vet därför vilka skal som håller även till ett lägre pris.

Spigen till Samsung Galaxy S9

Är du ute efter ett skal från Spigen till Samsung Galaxy S9? Då har du kommit rätt. Vi har alla Spigen skal i vårt sortiment. Skydda din telefon med favoriter som Spigen Rugged Case, Tough Armor och Ultra Hybrid. Vi har även nyare favoriter med kortfack och Spigen Liquid Air. Skal från Spigen ger dig förstklassigt stötskydd till din Samsung Galaxy S9. Spigens produkter håller alltid högsta kvalitet och har en design som ingen annan.

Skal i marmor och mönster

Skydda din Samsung Galaxy S9 snyggt med ett mobilskal i marmor eller annat mönster. Det gör till telefon till en modeaccessoar som du vill visa upp och kan matcha med din outfit för dagen. Ledande inom fashionskal är iDeal Of Sweden som år efter år levererar dem snyggaste skalen. Beställ idag med fri frakt och gör din telefon till den snyggaste.

Stötdämpande TPU-skal till Galaxy S9

Med ett skal i TPU-plast kan du skydda din telefon mot skador och stötar utan att telefonen blir tung och otymplig. TPU-plasten är flexibel vilket dämpar stötar och fall. Plasten är även mycket slitstark så att den håller gång på gång om du råkar tappa telefonen. TPU-skalen till Samsung Galaxy S9 finns i många olika modeller, design och färger. Bästsäljarna är det tunna och genomskinliga skalet från Terrapin.