Samsung Galaxy S9 fodral

Förvara din Samsung Galaxy S9 tryggt i ett fodral, väska eller plånboksfodral. Vi har ett många olika modeller och varumärken att välja mellan. Dem flesta av fodralen har en inbyggd plånbok i locket som låter dig förvara kort, pengar och kvitton tillsammans med din telefon. Våra mest populära fodral är dem i äkta läder, fodralen med magnetskal från CaseMe och designfodralen från iDeal Of Sweden. Föredrar du ett skal hittar du Samsung Galaxy S9 skal här och även skärmskydd här.
Filter
23 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 23 av 23

Originalfodral från Samsung

Med ett originalfodral från Samsung får du ett skydd som är perfekt anpassat för Samsung Galaxy S9. Fodralet är utvecklat samtidigt som telefonen för att tillföra funktioner som endast ett originalfodral erbjuder, t.ex. som att visa aviseringar på fodralets lock så att du inte behöver öppna det för att se vem som ringer. Fodralen matchar även färgen perfekt på din Samsung Galaxy S9.

Samsung S9 fodral med magnetskal

Det finns tillfällen när du inte behöver ha plånboken i ditt fodral med dig och nära till hands hela tiden, som när du är hemma eller på kontoret. Det är därför som fodral med magnetiska skal finns. Skalet som din Samsung Galaxy S9 sitter fast i fästs i fodralet med en magnet, så att du enkelt kan ta av telefonen från fodralet när det inte behövs. Det blir då lättare att använda telefonen.

Plånboksfodral till Samsung Galaxy S9

Av alla fodral vi erbjuder så är plånboksfodralet det absolut mest populära fodral till Samsung Galaxy S9. Vi har många olika modeller av plånboksfodral, med olika många kortfack och i olika material, färger och mönster. Är du i behov av ett fodral med många kortfack rekommenderas de från CaseMe som har upp till 14 stycken kortfack, sedelfickor och myntfack. Att skydda sin telefon med ett plånboksfodral behöver inte vara dyrt. Vi har fodral från 99 kr och då ingår frakt och snabb leverans.