Samsung Galaxy S9 Plus fodral

Med ett fodral till Samsung Galaxy S9 Plus kan du ge telefonen ett skydd mot skador samtidigt som du sätter din egen stil på den. Du kan även tillföra smarta funktioner som en plånbok eller ett mobilställ för när du ska se på film, klipp eller serier. Hos PhoneLife hittar du riktigt bra Samsung Galaxy S9 Plus fodral till bra priser. Välj bland ett stort sortiment av fodral i äkta läder, med avtagbart magnetskal, plånboksfodral och mycket mer.
Filter
18 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 18 av 18

Fodral med snygg design

Är du ute efter ett Samsung Galaxy S9 Plus skal som har snygg design och bra kvalitet så är det fodralen från iDeal Of Sweden du ska titta efter. De finns i flera modeller och färger. Våra mest populära fodral är Mayfair Clutch och Magnet Wallet +. Kombinera ditt fodral med ett magnetiskt Fashion Case till Samsung Galaxy S9 Plus för att komplett look, se alla skal här.

Plånboksfodral till Samsung Galaxy S9 Plus

Ha full koll på dina saker med ett smart plånboksfodral. Det låter dig samla alla saker du har med dig på ett och samma ställe. Det ger såklart även ett bra skydd runt om hela telefonen om du skulle råka tappa eller slå i den. Hos PhoneLife hittar du ett stort utbud av fodral till Samsung Galaxy S9 Plus. Allt från billiga mobilfodral till exklusiva fodral från. Favoriter bland plånboksfodralen är det från CaseMe som har extra många kortfack och DG.Mings stilrena fodral med avtagbart magnetskal.

Originalfodral med extra allt

Samtidigt som Samsung utvecklade Samsung Galaxy S9 Plus designades även fodral till telefonen. Dessa originalfodral har därför perfekt passform runt telefonen och ger ett utmärkt skydd mot skador. Färgerna på fodralen är även framtagna för att matcha telefonens färg. Funktioner som visning av inkommande samtal och mediastyrning på locket samt möjlighet att fotografera utan att öppna fodralet finns endast på originalfodral.