Samsung Galaxy S8 skal

Skydda din Samsung Galaxy S8 med ett skal. Det är en billig försäkring som håller telefonen hel längre. Välj bland ett stort utbud av t.ex. snygga designerskal, tåliga stötdämpande skal och klassiska baksideskal. Ett skal behöver inte heller göra din telefon ful, klumpig och tung. Många av våra skal är tunna och tillverkade av diskret genomskinlig plast. Vill du istället ha ett Samsung Galaxy S8 fodral hittar du det här.
Filter
3 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Skal till Galaxy S8

Dem bästa skalen till din mobil köper du hos PhoneLife. Det gäller även Galaxy S8 skal. I vårt sortiment hittar du bland annat stöttåliga skal från Spigen, tunna TPU-skal från Terrapin och designade modeskal från iDeal of Sweden. Se till att din telefon håller sig fri från repor och skador redan idag.

Marmorskal till Samsung Galaxy S8

Marmorskal till mobiltelefoner är en het trend. Det ger telefonen ett lyxigt och exklusivt utseende. Därför har vi samlat skal i marmor i mängder av färger och strukturer till Samsung Galaxy S8. iDeal Of Sweden har till telefonen släpp många riktigt snygga skal som även fungerar med deras iDeal Concept.

Originalskal till Galaxy S8

Att använda sin Galaxy S8 tillsammans med ett originalskal från Samsung är av många uppskattat. Eftersom originalskalen är framtagna av Samsung samtidigt som telefonen är de helt perfekt utformade och designade för telefonen. Även val av material och känslan i skalen är gjorda för att matcha den upplevelse som man kan förvänta sig av en telefon som Samsung Galaxy S8.

Skal som tål stötar till Samsung S8

För sig som är ute efter ett riktigt bra stötskydd runt telefonen så kommer du att hitta många olika skal att välja på. Vi har exempelvis skal från Spigen och Otterbox som båda tillverkar skal som tål hårda tag. Med ett Defender-skal från Otterbox står din telefon emot det mesta. Vill du skydda din telefon mot stötar men ändå bibehålla storleken på telefonen så är Rugged Armor från Spigen ett bra val för dig. Stötskydda din Samsung Galaxy S8 idag!