Samsung Galaxy S8 fodral

Ge din telefonen ett bra all-round skydd med ett smart fodral. Ett fodral skyddar både fram- och baksidan på telefonen mot skador, smuts och repor. Oavsett om du är ute efter ett originalfodral, ett fodral i äkta läder eller ett tunt och lätt fodral har du kommit rätt. På PhoneLife har vi alla Galaxy S8 fodral du kan tänka dig. Är det istället ett skal till telefonen du är ute efter så hittar du det här.
Filter
18 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 18 av 18

Praktiskt plånboksfodral till Galaxy S8

Att samla sina tillhörigheter i ett plånboksfodral är mycket populärt. Du har du telefon, bankkort, Id, pendlarkort och kontanter samlade på ett och samma ställe. Det är väldigt praktiskt samtidigt som du skyddar din Galaxy S8 mot skador. Vi har många olika modeller av fodral i olika färger och mönster för att du ska hitta något som känns rätt för dig.

Galaxy S8 fodral med magnet

En annan modell som är uppskattat bland våra kunder är fodralen med avtagbart magnetskal, en så kallad Magnet Wallet. I fodralet har du hela telefonen skyddad mot skador, perfekt när du inte är hemma. När du är hemma kan du och inte behöver hela fodralet kan du enkelt ta av skalet som sitter fast med en magnet. Det gör det lättare att hantera telefonen.

Designade Samsung Galaxy S8 fodral

Vill du ha ett riktigt lyxigt fodral till din telefon ska du titta på dem från iDeal Of Sweden. De erbjuder flera olika modeller av fodral, till exempel Fashion Wallet och Mayfair Clutch som båda gör din telefon till en moderiktig accessoar. Båda fodralen finns i flera färger och är en del av iDeal Concept som låter dig använda något av deras mönstrade Fashion Cases och hållare med fodralet.