Samsung Galaxy S21 fodral

Ett fodral och en bra förvaring är utan tvekan det bästa alternativet när du har fått en ny och fin Samsung Galaxy S21 med tre kameror. Om du lever ett aktivt liv och behöver ständig tillgång till kort och kontanter, är ett Samsung Galaxy S 21 fodral att rekommendera. Hitta fodral och plånboksfodral till din Galaxy S21 i läder, TPU och andra slitstarka varianter hos PhoneLife!

Vårt sortiment av fodral för Samsung Galaxy S21

Våra snyggt designade och funktionella Samsung Galaxy S21 fodral fyller flera funktioner. De kommer med en rad olika fack där du kan förvara dina viktigaste kreditkort och kort för kollektivtrafik, körkort och dylikt. I andra fack kan du vika ihop och förvara kontanter och kvitton. Det kan vara bra att veta om du måste spara kvitton för utgifter som du sedan drar av på företaget eller behöver lämna in till din arbetsgivare. Kort sagt har ett Samsung Galaxy S21 plånboksfodral fodral möjligheten att förenkla ditt liv ganska mycket!


Vidare innehåller ett Samsung Galaxy S21 fodral utrymme för telefonen. Med magnetremsa hålls din Samsung stadigt på plats utan att glida ur och du kan lätt försluta fodralet med en manick och stoppa i fickan. Skydd och plånbok samtidigt – kan det bli bättre?

Filter
36 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 36 av 36

Samsung Galaxy S21 fodral hos PhoneLife

Hos oss får du alltid fri frakt när du köper ett eller flera Samsung Galaxy S21 fodral. Våra mobilfodral håller hög kvalitet och kommer bara från de mest erkända varumärkena. Fynda bland tectTech, Terrapin och flera. Materialen är varierande för att passa din smak. Skydda din telefon med både stil och funktion.


Köp gärna till Samsung Galaxy S21 skal och skärmskydd också så får du den kompletta telefonen och en massa skydd att varva mellan.