Samsung Galaxy S20 fodral

Att du vill skydda din stora, snygga och snabba Samsung Galaxy S20 är inte konstigt. Det kan bli en dyr historia att inte ha skydd runt telefonen. Ett av våra mest populära fodral är plånboksfodralet - telefonskydd och plånbok i ett! Vi på PhoneLife erbjuder många olika modeller av skyddande fodral till din Samsung Galaxy S20 med plats för både mobil och kort, oavsett om du vill ha ett gediget fodral med plats för hela plånbokens innehåll, eller bara det allra nödvändigaste. Tunna fodral med plats för pendlarkort har på senare tid blivit populärt. Vi har även ett stort utbud av skal och skärmskydd till Samsung Galaxy S20.

Filter
28 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 28 av 28

Smart fodral till Samsung Galaxy S20

Att ha ett fodral som skyddar runt om sin Samsung Galaxy S20 är smart ur många perspektiv. Utöver det mest självklara att ett mobilfodral skyddar mot skador kan det även addera funktion och förvaring. Många av våra fodral är plånboksfodral, fodral med förvaring för dina kort, kontanter och kvitton. Smidigt förvarat tillsammans med din telefon så att du alltid har koll på den. Ett fodral kan även fungera som ett mobilställ - perfekt om du vill se film, Youtube eller spela spel oavsett var du är. Vik enkelt upp fodralet till ett ställ så kan du ställa telefonen upp var du vill.


Samsung S20 fodral som skyddar ordentligt

Ett mobilfodral främsta uppgift är ändå att skydda telefoner i vardagen, så att stötar, fall och spillt kaffe inte gör så att telefonen går sönder. Ett fodral gör även att repor hålls bort från telefonen, något som man helst undviker. Ett Samsung Galaxy S20 fodral är med andra ord en billig försäkring mot alla tråkiga skador. Hos PhoneLife hittar du ett stort utbud av fodral till Samsung Galaxy S20 som skyddar ordentligt. Allt från billiga mobilfodral till exklusiva fodral från exempelvis iDeal Of Sweden. Ett fodral för dig som vill ha extra mycket förvaring för plånboken är CaseMes multi slot-fodral som har massvis med kortfack och annan förvaring. En annan populära funktion är magnetskalet, ett skal som fästs med magneter i fodralet så att du kan ta loss telefonen från plånboken när du inte behöver den.