Samsung Galaxy S20 Ultra fodral

Med ett fodral till Samsung Galaxy S20 Ultra håller du både baksidan och framsidan skyddad mot skador och repor. Locket som skyddar skärmen har ofta inbyggd plånbok där du kan förvara kort och kontanter smidigt. Hos oss hittar du alla typer av fodral - från billiga mobilfodral till exklusiva designfodral från exempelvis iDeal Of Sweden. Plånboksfodral har vi i många olika modeller, färger och material. Ett fodral i äkta läder från Terrapin är en klassiker som även till Samsung Galaxy S20 Ultra är populärt. Föredrar du ett skal till telefonen har vi även det. Vi rekommenderar att du alltid kombinerar ditt fodral med ett skärmskydd för en repfri användarupplevelse.

Filter
32 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 32 av 32

Stötdämpande fodral till Samsung S20 Ultra

Att ett fodral skyddar runt om hela telefonen är standard. Men att få extrastötdämpning i innerskalet som telefonen sitter fast i är inte lika självklart. Hos PhoneLife hittar du många mobilfodral och plånboksfodral med stötdämpande innerskal i TPU-plast. Undrar du vilket fodral som passar dig och din situation bäst? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!


Tunna Samsung Galaxy S20 Ultra fodral

Till en stor och snabb telefon som Samsung Galaxy S20 Ultra kan ett tunt och lätt fodral vara att föredra. Det gör att du får skydd runt om hela telefonen utan att du gör det klumpig. Vi har många olika fodral med slimmad design, som Low Profile Wallet från Terrapin och Slim Card Wallet från tectTech. Är du ute efter ett mer exklusivt fodral rekommenderas STHLM Wallet eller Fashion Wallet från iDeal Of Sweden. Fodralen finns i många färger så att du kan välja det fodral som passar dig och din stil bäst.