• Zagg InvisibleShield GlassFusion+ Galaxy S20
  • Zagg InvisibleShield GlassFusion+ Galaxy S20

Zagg

InvisibleShield GlassFusion+ Galaxy S20

399 SEK
Köp + tillagd
Finns i lager ( 14st )
Fri frakt & faktura
Snabb leverans 1-3 dagar
30 dagars öppet köp
Produktinformation
Artnr: 27665
Tillverkare: Zagg Se samtliga produkter

Nya Zagg InvisibleShield GlassFusion Plus har en fantastisk flexibel kvalitet, vilket gör att det absorberar stötar och repor så att de inte når din telefons skärm. Skärmskyddet är tillverkat i militärklassat hybridglas för bästa hållbarhet. Materialet gör även att eventuella sprickor i glaset inte sprider sig över skärmen.

För extra hygien har skärmskyddet en antimikrobial behandling som tar död på 99,99% av alla bakterier som kommer i kontakt med skärmen på din telefon.

Skärmskyddet är böjt och följer skärmens form perfekt. Det gör att det knappt är märkbart när du monterat det på skärmen. Skärmskyddet är full glue - det limmar över hela skärmen för en oförändrad touchkänsla.

Levereras med en installationsram för perfekt och rak applicering på telefonens skärm. EZ Apply®-flikar gör appliceringen enkel och exakt.

Tillverkat av hybridglas av högsta kvalitet ger det dig maximalt skydd mot repor samtidigt som det behåller den kristallklara skärpan från din skärm och ger dig maximal bildkvalitet. I tillägg till sitt överlägsna skydd så bibehåller du även den precisa känslan i touchskärmen. Skyddet har en unik oljeresistant yta som stöter bort naturliga oljor och smuts så att det är enkelt att torka rent med en torr trasa.

Egenskaper:
- Tillverkat av militärklassat hybridglas
- Glaset dödar bakterier som kommer i kontakt med det
- Fingeravtrycksläsaren fungerar genom glaset
- Full glue - limmar över hela skärmen
- Följer skärmens form perfekt
- Olje- och smutsresistent yta
- Skyddar mot repor och sprickor på skärmen
- Lätt att applicera med EZ Apply Tabs & Tray

Passar till: Samsung Galaxy S20 SM-G980/SM-G981.
Färg ram: Svart.
Material: Hybridglas.

Kontakta oss