Samsung Galaxy S20 Plus skal

Skydd din Samsung Galaxy S20 Plus mot skador utan att göra den klumpig med ett skal. Hos PhoneLife hittar du det bästa utbudet av Samsung Galaxy S20 Plus skal. Allt från stötdämpande skal med militärklassning till premiumskal i marmor och andra motiv. Urban Armor Gear (UAG), Spigen, iDeal Of Sweden och Lifeproof är några av varumärken som finns till Samsung Galaxy S20 Plus. Vi har skal i alla färger som röd, blå, svart och grön. Vi har även Samsung Galaxy S20 Plus fodral och skärmskydd, om du föredrar det över ett skal.

Filter
38 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 38 av 38

Spigen-skal till Samsung Galaxy S20 Plus

Att Spigen är en mästare på att tillverka riktigt bra mobilskal är ingen hemlighet. Hos PhoneLife hittar du hela deras utbud av skal till Samsung Galaxy S20 Plus. Tough Armor, Ultra Hybrid, Liquid Air och Rugged Armor är några av bästsäljarna. Dessa skal har Spigens patenterade Air Cushion Technology för ett utmärkt skydd mot skador vid fall och stötar. Ett annat populärt Spigenskal är Liquid Crystal - ett helt genomskinligt TPU-skal som är slimmat och visar upp telefonens ursprungliga design.


Stötdämpande Samsung Galaxy S20 Plus skal

Utöver skal från Spigen har vi även många andra stötdämpande Samsung Galaxy S20 Plus skal. Eller vad sägs om skal från Tech21, Ringke, Lifeproof, tectTech och Otterbox? En bra uppställning när det kommer till att skydda sin telefon. Skalen finns i alla prisklasser från billigare skal till exklusiva skal från FRE från Lifeproof som utöver stötskydd även är vattentätt. Tech21s skal Studio Colour har stötskydd från över 2 meter men är ändå mycket tunt. Skalet är till stor del tillverkat i biologiskt nedbrytbart material för att minska miljöpåverkan. 


Köp Samsung Galaxy S20 Plus skal fraktfritt

Hos PhoneLife vill vi att det ska vara enkelt att handla. För visst är det krångligt på vissa hemsidor? Hos oss får du alltid fri frakt, snabb leverans och 30 dagars öppet köp när du handlar skydd till Samsung Galaxy S20 Plus eller andra enheter. Du beställer enkelt via vår säkra hemsida och vi levererar sedan din beställning hem till dig. Ofta för leveransen plats i din brevlåda. Vi skickar alla beställningar från vårt egna lager i Sverige för att säkerställa blixtsnabb leverans och att inte några importavgifter tillkommer.