Samsung Galaxy S20 Plus fodral

Det är förståeligt att du vill ha ett bra skydd till din Samsung Galaxy S20 Plus. Den är stor, dyra och kostar mycket att reparera om olyckan är framme. Med ett Samsung Galaxy S20 Plus fodral får du ett pålitligt skydd runt om hela telefonen. Vi har ett stort utbud av alla typer av fodral till telefonen. Köp plånboksfodral, magnetfodral, tunna fodral, premiumfodral, väskor och många andra fodral hos oss med fri frakt och snabb leverans. En bästsäljare är fodralen med avtagbara magnetskal, så kallade magnetfodral. Vi rekommenderar att du använder ett skärmskydd tillsammans med ett fodral. Vi har även ett stort utbud av Samsung S20 Plus skal.

Filter
24 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 24 av 24

Samsung Galaxy S20 Plus magnetfodral

Hos PhoneLife hittar du många olika magnetfodral från flera varumärken. Som de stilrena fodralen från DG.MING i snyggt läder. Vill du ha bra förvaring av kort, kontanter, kvitton och annat är CaseMes fodral som gjorda för dig. Med massvis med kortfack, ficka med dragkedja och magnetskal är deras fodral en given bästsäljare. Vi har även många premiumfodral med avtagbart magnetskal, som fodralen från iDeal Of Sweden. Magnet Wallet+, Fashion Wallet och Mayfair Clutch är alla magnetfodral som du kan ta loss telefonen från när du vill.


Bäst skydd till Samsung Galaxy S20 Plus

Med ett fodral runt om telefonen ger du den bästa möjliga skydd mot skador, repor och smuts. Det populära plånboksfodralet är även till Samsung Galaxy S20 Plus en bästsäljare. Vi har många olika typer av plånboksfodral, från billigare mobilfodral till mer exklusiva fodral i äkta läder. Många av fodralen till Samsung Galaxy S20 Plus har ett innerskal i stötdämpande TPU-plast som ger extra skydd mot skador om olyckan är framme. Ett innerskal av den typen spricker inte heller som skal i hårdplast kan göra. Det gör att telefonen sitter säkert i fodralet så länge som du vill. Alla Samsung S20 Plus fodral köper du med fri frakt och snabb leverans hos oss. Har du en fråga eller fundering inför ditt köp? Kontakta vår kunniga kundtjänst så återkommer vi inom kort med ett svar.