Samsung Galaxy S10 skal

Att skydda din telefon med ett skal är nog den vanligaste lösningen. Det låter dig sätta din egen prägel på telefonen samtidigt som du skyddar den utan att telefonen känns klumpig. Vi har samlat ett stort utbud av Samsung Galaxy S10 skal från kända varumärken som Spigen, Ringke, tectTech och iDeal Of Sweden. Kombinerar du ditt val av mobilskal med ett skärmskydd får du ett bra skydd runt om telefonen. Föredrar du förvaring av många kort med mobilen rekommenderas istället ett fodral.
Filter
16 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Bäst skal till Samsung Galaxy S10

För att ge din Samsung Galaxy S10 ett riktigt bra stötskydd rekommenderar vi ett skal av hög kvalitet. I vårt utbud av skal hittar du mobilskal som håller din telefon hel länge. Med ett Spigen skal till Samsung Galaxy S10 håller du telefonen i säkert förvar utan att den tappar stilen. Deras skal har snygg design och är ofta tillverkade i hållbar TPU-plast som inte spricker vid fall eller stötar. Föredrar du ett silikonskal i färg rekommenderas ett skal från tectTech. Likaså om det är ett skal med kortfack på baksidan du är ute efter.

Samsung Galaxy S10 designskal

Ibland kommer designen först, även när det kommer till mobilskal. Med ett skal från iDeal Of Sweden håller du din Samsung Galaxy S10 snyggt förpackad. Skal i snygga mönster, marmor eller läder finns för den modemedvetne. Sätt din egen prägel på telefonen med det skal som du tycker representerar dig. Vi har alltid fullt sortiment av dem senaste designskalen så att du alltid kan vara säker på att ha det senaste runt din telefon.

Avgiftsfritt & snabb leverans från eget lager

För att säkerställa att du får din beställning snabbt och utan avgifter skickar vi alla beställningar från vårt egna lager i Sverige. Efter att du hittat det skal du föredrar och slutför köpet i kassan får du beställningen hemlevererad inom 1-3 dagar. Att vi skickar allt från eget lager gör att du kan vara säker på att inte bli debiterad mer än vad som står på vår hemsida - inga avgifter, moms eller annat tillkommer som det kan gör vid köp från butiker utomlands.