Samsung Galaxy S10 fodral

Skydda telefonen på bästa sätt med ett mobilfodral som skyddar runt om hela enheten. Med ett Samsung Galaxy S10 fodral, plånboksfodral eller väska håller du skador, repor och smuts borta effektivt. Du adderar ofta även smarta funktioner som plånbok och mobilställ med våra fodral. Vi har ett stort utbud av fodral som äkta läderfodral, fodral med extra kortfack och magnetplånböcker. Vi har även bra skal och skärmskydd till Samsung Galaxy S10.
Filter
29 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 29 av 29

Plånboksfodral till Samsung Galaxy S10

Dem allra flesta av våra mobilfodral till Samsung Galaxy S10 är så kallade plånboksfodral, alltså fodral med inbyggd plånbok på insidan av locket eller på baksidan. Vi har många olika modeller av fodral med plånbok, vissa slimmade med endast plast för 1-2 och några med upp till 15 kortplatser. Två av våra populäraste plånboksfodral till Samsung Galaxy S10 är det slimmade fodralet i äkta läder från Terrapin och lågprofilsfodralet från tectTech. Är du ute efter plånboksfodral till en annan telefon? Kolla då vår sida för plånboksfodral här.

Samsung Galaxy S10 designfodral

Är du ute efter ett exklusivt designfodral från kända varumärken har du kommit rätt. Vi har många modeller av fodral från varumärken som iDeal Of Sweden, Spigen och Terrapin. Oavsett om du är ute efter ett maskulint eller feminint fodral till Samsung Galaxy S10 kommer du hitta ett fodral som passar dig i vårt sortiment. Vi har fodral i många olika färger, mönster och material.

Magnetfodral till Samsung Galaxy S10

Välj själv när du vill ha tillgång till din plånbok med ett magnetfodral med avtagbart skal till Samsung Galaxy S10. Telefonen är hela tiden skyddad av ett stötdämpande skal men du slipper använda hålla i hela plånboksdelen när den inte behövs. Det kan vara skönt när du slösurfar på telefonen i soffan om kvällarna. Vi har ett stort utbud av fodral med magnetskal från exempelvis CaseMe, DG.MING och iDeal Of Sweden.