Samsung Galaxy S10 Plus fodral

Håll telefonen skyddad med ett smart Samsung Galaxy S10 Plus fodral. Vi har ett stort utbud av mobilfodral i olika utföranden och material. Allt från tunna fodral som inte gör telefonen klumpig till rymliga multi slot-fodral med extra många kortfack. Med ett plånboksfodral i äkta läder till Samsung Galaxy S10 Plus ger du telefonen en klassisk look och ett bra skydd runt om hela telefonen. Vi har även många skal och skärmskydd till Samsung Galaxy S10 Plus.
Filter
21 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 21 av 21

Skydd runt om hela telefonen med ett fodral

Samsung Galaxy S10 Plus är en stor telefon. Då kan det vara skönt att veta att telefonen är skyddad runt om ifall att du skulle tappa eller slå i den. För visst är det inte alltid helt lätt att få ett bra grepp om den? Ett fodral ger ofta, förutom ett bra skydd, ett bra grepp om telefonen så att den inte glider ur ditt grepp. Några av våra slimmade fodral är så tunna att du kommer kunna manövrera telefonen problemfritt med bara en hand.

Samsung Galaxy S10 Plus fodral i läder

Vi har ett stort utbud av fodral i läder till Samsung Galxaxy S10 Plus, både konstläder och äkta läder. Allt för att du ska kunna välja det som passar dig bäst. Att välja ett fodral i konstläder är många gånger ett mer hållbart val. Det ger även en bra slitstyrka till fodralet så att det håller länge.

Skydda Samsung Galaxy S10 Plus med stil

Är du ute efter ett moderiktigt fodral till din Samsung Galaxy S10 Plus? Ett fodral som följer senaste trenderna när det kommer till look, material, mönster och färger? Hos PhoneLife hittar du alla fodral du behöver för att hänga med i modet. Vi har hela sortimentet av iDeal Of Swedens snygga och exklusiva fodral som omgående leverans. Även fodral från Spigen i snyggt saffiano läder finns framtaget för att matcha Samsung Galaxy S10 Plus på bästa sätt.