• iDeal Of Sweden Magnet Wallet+ Galaxy S10 Black
  • iDeal Of Sweden Magnet Wallet+ Galaxy S10 Black
  • iDeal Of Sweden Magnet Wallet+ Galaxy S10 Black

iDeal Of Sweden

Magnet Wallet+ Galaxy S10 Black

349 SEK
Köp + tillagd
Finns i lager ( 4st )
Fri frakt & faktura
Snabb leverans 1-3 dagar
30 dagars öppet köp
Produktinformation
Artnr: 23706
Tillverkare: iDeal Of Sweden Se samtliga produkter

Samsung Galaxy S10 fodral från iDeal Of Sweden med rymlig plånbok och avtagbart magnetskal. Fodralet har en klassisk och stilren design som passar alla. Med iDeal Of Swedens mönstrade och designade magnetskal kan du matcha fodralet som du vill.

iDeal Magnet Wallet+ mobilplånbok är ett fodral med mycket förvaring och tunn design. Denna innovativa mobilplånbok ersätter plånboken fullt ut då den rymmer hela 10-12 st kort fördelat på 6 st kortfack. Ett kortfack har fönster för ID-kort. På fodralets baksida finns två stycken kortfack för "easy access", perfekt för dem mest använda korten. Passar även utmärkt för pendelkort eller liknande då det är enkelt att hålla telefonen direkt mot kortläsare. Kortfacken är stilrent skurna och designade för smidig åtkomst.

Magnet Wallet+ har en magnetisk knappstängning vilken säkrare än en vanlig magnetisk stängning utan knapp. Fodralet har ett avtagbart skal och är kompatibel med iDeal Of Swedens magnetskal i iDeal Concept. Fodralet är handgjort i noga utvalda material av högsta kvalitet. På insidan ger ett exklusivt suedematerial en skön känsla samtidigt som det håller repor borta.

- Rymmer upp till 12 st kort och har sedelfack
- Avtagbart magnetiskt skal medföljer
- Smidig magnetisk knappstängning
- Kortfack anpassat för ID-kort med "pull up"-funktion
- Kortfack på baksidan för snabb åtkomst

Passar till: Samsung Galaxy S10 (SM-G973F)
Material: Konstläder.
Färg: Svart.

Kontakta oss