Samsung Galaxy Note 20 Ultra fodral

Köp ditt fodral till Samsung Galaxy Note 20 Ultra hos oss. Med ett snyggt fodral förvarar du din telefon på ett smidigt och snyggt sätt samtidigt som du skyddar den mot smuts. Många fodral har även fickor för dina kreditkort och kontanter så att du har allt du behöver samlat på samma ställe. Vi erbjuder de senaste fodralen till Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Välj mellan olika material, färger och varumärken. Vill du ha ett snyggt och stilrent fodral väljer du med fördel våra modeller från Dux Ducis. Välj mellan plånboksfodral, magnetfodral, tunna fodral och väskor. Vi har ett varierat utbud så du kan välja något att ha till vardags men även något elegantare till fest eller utekväll. Är du i behov av snabb och enkel åtkomst till telefonen finns även fodral med nyckelring/karbinhake som enkelt fästs i t.ex byxorna. Om du behöver hjälp att hitta ett fodral som passar just dig är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi har även Samsung Galaxy Note 20 Ultra skal och skärmskydd.

Filter
23 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 23 av 23

Slimmade Samsung Note 20 Ultra fodral

Samsung Galaxy Note 20 Ultra är en riktigt stor telefon. Med en så många tum stor skärm vill man inte ha ett för klumpigt fodral runt telefonen. Vi har därför samlat flera tunna mobilfodral som inte gör telefonen tung eller svårare att hantera än utan fodralet. Locket rymmer 1-2 kort och viks enkelt runt bakom telefonen så att du kan greppa den med en hand. Exempelvis är fodralen från Dux Ducis mycket tunna och håller hög kvalitet. De har även en snygg design och kommer i flera färger.


Plånboksfodral till Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Med ett plånboksfodral runt din Samsung Galaxy Note 20 Ultra får du både skydd och förvaring av det du vanligtvis förvarar i din plånbok. Väldigt smidigt tycker många. De flesta fodral du hittar på den här sidan har kortfack och sedelfickor. Välj exempelvis bland tunna fodral med endast ett kortfack, klassiska plånboksfodral med ca 3 kortfack och fodral med riktigt många kortfack, som multi-slot-fodralet från CaseMe med hela 13 kortfack.