iPhone XS Max skydd & tillbehör

Äntligen är den här - en större modell av iPhone med heltäckande skärm! iPhone XS Max är Apples nya toppmodell som har allt du kan begära av en telefon. Med sin snabba hårdvara, högupplösta kameror, skarpa skärm och långa batteritid är den svårslagen. Effektivisera och skydda din iPhone XS Max med ett bra skal, fodral och skärmskydd. Med vårt stora sortiment håller du telefon hel och repfri med stil.
Filtrera (0)
Visar 50 av 55

iPhone XS Max tillbehör med fri frakt från lager i Sverige

När man köper nya tillbehör och skydd till sin telefon tycker vi att det ska gå snabb att få hem sin beställning. Därför har vi ett eget lager mitt i Sverige som vi skickar alla våra beställningar från. På så vis har vi koll på att din beställning alltid kan levereras snabbt hem till dig. Att din beställning skickas inom Sverige säkerställer även att inte några importavgifter eller andra avgifter läggs på din beställning. När vi ändå är inne på avgifter så kan jag tala om att köp mot faktura alltid är avgiftsfritt hos oss. Kan vara bra att veta!

Bäst tillbehör & skydd till iPhone XS Max

Om du har köpt en Apple iPhone XS Max så nöjer du dig nog bara med det bästa även när det kommer till mobiltillbehör. Därför har vi samlat ett riktigt bra utbud av tillbehör till iPhone XS Max som du kan handla från enkelt online. Med ett skal eller fodral från exempelvis Spigen, iDeal Of Sweden, Ringke, Terrapin eller CaseMe ger du din telefon bästa möjliga skydd. Många av dessa tillverkade gör mycket stilsäkra och snygga skydd som inte gör din telefon ful och tråkig. För att undvika oskärpa och repor i skärmen erbjuder vi skärmskydd från bl.a. Whitestone, Copter och Zagg.

Apple iPhone XS Max specifikationer

Storlek: 6,5 tum
Mått: 157,5 x 77,4 x 7,7 mm
Laddare: Lightning
Trådlös laddning: Ja, Qi
Hörlursuttag: Nej
Minneskort: Nej