iPhone XR tillbehör & skydd

Nya iPhone XR är en telefon värd att uppgradera till. Med en stor, skarp och färgrik skärm över hela framsidan är skillnaden mot tidigare iPhones slående. Håll telefonen hel och fri från repor med ett skal, fodral och skärmskydd. Vi har ett stort utbud av skal från exempelvis Spigen och Ringke. Föredrar du ett fodral med plånbok? Kolla då in dem från iDeal Of Sweden, CaseMe eller Terrapin. Komplettera ditt val av skal eller fodral med ett bra skärmskydd.
Filtrera (0)
Visar 50 av 83

Snabb och fri frakt av iPhone XR tillbehör

När du beställer iPhone XR skydd och tillbehör hos oss kan du alltid få din beställning skickad helt fraktfritt hem till dig. Vi gör även allt för att du ska få din beställning så snabbt som möjligt. Därför har vi ett eget lager i Sverige som vi skickar alla beställningar från. På så sätt säkerställer vi snabb leverans och du behöver inte heller oroa dig för tråkiga importkostnader, som kan uppstå om du beställer från utlandet.

Störst utbud av bra tillbehör till iPhone XR

För oss är det viktigt att du blir nöjd med ditt köp vad det gäller service, pris, kvalitet och design. Därför har vi samlat ett sortiment av tillbehör och skydd av hög kvalitet från välkända varumärken. På så vis kan du vara säker på att du får ett skydd till iPhone XR som håller den hel länge. Du behöver inte heller göra telefonen ful och klumpig, våra skydd har oftast riktigt snygg design!

Apple iPhone XR specifikationer

Storlek: 6,1 tum
Mått: 150,9 x 75,7 x 8,3 mm
Laddare: Lightning
Trådlös laddning: Ja, Qi
Hörlursuttag: Nej
Minneskort: Nej