iPhone X & XS tillbehör

Apples jubileumstelefon iPhone X (även kallad iPhone 10) är en fröjd för ögat. Men telefonen har inte bara en vacker utsida, även på insidan är fullmatad av den senaste tekniken. Väl dold bakom den stora skärmen finner vi teknik som utklassar konkurrenterna. Håll din iPhone X som ny med rätt mobilskydd. Hos PhoneLife hittar du alla iPhone X skal, fodral och skärmskydd du behöver för en hel telefon.
Filtrera (0)
Visar 50 av 76

Bästa tillbehören till iPhone X och XS

Det finns som du nog märkt en uppsjö av tillbehör och skydd till iPhone X. Vissa tillbehör är bättre än andra och vissa är rent ut sagt dåliga. Med många års erfarenhet av mobiltillbehör har vi därför sållat bort produkterna vi inte tycker håller måttet. Kvar är ett utbud av dem bästa skydden och tillbehören från både kända och mindre välkända varumärken. Vi har produkter i alla prisklasser, från billiga tillbehör till exklusiva skydd.

Skydda din sköra iPhone X

iPhone X är en riktigt snygg telefon som har det mesta du kan önska av en mobil. Men tyvärr är konstruktionen ganska skör, både skärmen och baksidan är tillverkade i glas som kan spricka om du tappar eller slår i telefonen olyckligt. Skydda därför telefonen med ett bra skal, fodral och skärmskydd. Vi har skal som bara är ca en halv millimeter tunna, knappt märkbara på telefonen. Det tillsammans med ett genomskinligt skärmskydd gör att du kan skydda telefonen utan att det syns eller känns.

Fri frakt på iPhone X-tillbehör

Hos PhoneLife handlar du alltid från ett stort utbud av bra mobilskydd och mobiltillbehör. Vi ger alltid fri frakt och snabb leverans när du handlar i vår webbutik. Gör din iPhone X ännu smartare med rätt skydd och tillbehör. Har du någon fråga om våra produkter, beställning eller annat är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

iPhone X/XS specifikationer

Storlek: 5,8 tum
Mått: 70,9 × 143,6 × 7,7 mm
Laddare: Lightning