iPhone 8 Plus tillbehör

Apples största och mest kraftfulla telefon är här i form av iPhone 8 Plus. Men en kraftfull A11 Bionic-processor, Retina HD-skärm och laddning utan kabel är det här en telefon som faller många i smaken. Även kameran på telefonen har blivit bättre än på föregående telefoner, och erbjuder bl.a. bättre porträttfoton. Håll din telefon hel länge med ett bra skal, fodral, skärmskydd eller annat iPhone 8 Plus tillbehör.
Filtrera (0)
Visar 50 av 51

iPhone 8 Plus på ditt sätt

Utsmycka och sätt din egen prägel på iPhone 8 Plus med ett snyggt skydd. Med vårt stora utbud så kan du garanterat hitta något skydd som får din telefon att sticka ut och känns igen. Kanske är du ute efter något färgglatt och mönstrat? Eller stilrent och klassiskt? Vi har något för alla. Samtidigt som du gör telefonen till din så skyddar du den även mot skador, repor och stötar. Det ger telefon en längre livstid och du undviker spruckna skärmar.

Skydda med kända varumärken som Spigen & iDeal Of Sweden

Det finns många sätt att skydda sin telefon på, som med billiga mobilskal eller skydd från kända varumärken. Att skydda sin iPhone 8 Plus med ett stötdämpande skal från Spigen eller ett designskal från iDeal Of Sweden är populärt. Spigen har gjort sig kända för att designa riktigt snygga mobilskal som håller för det mesta. iDeal Of Sweden gör både skal och fodral med en moderiktig känsla, där marmorskalen är deras mest populära mobilskydd.

iPhone 8 Plus specifikationer

Storlek: 5,5 tum
Mått: 78,1 × 158,4 × 7,5 mm
Laddare: Lightning