iPhone 8 tillbehör

Apples telefon iPhone 8 är ett stort steg framåt för iPhonen. Nytt i telefonen är en ny kraftig processor, trådlös laddning och stöd för AR. Kameran har även uppdaterats för att tillåta dig att ta bilder som är långt tydligare och bättre än tidigare. På utsidan har telefonens utseende fått sig ett lyft med en baksida i glas. Håll din telefon hel och fri från repor med ett bra skal, fodral och skärmskydd. Här hittar du ett stort sortiment av noggrant utvalda tillbehör som skyddar din iPhone 8.
Filtrera (0)
Visar 50 av 141

Handla iPhone 8 tillbehör tryggt & med fri frakt

På PhoneLife tycker vi inte att det ska vara krångligt att handla på nätet. Därför har vi skapat en butik som du enkelt navigerar och handlar din iPhone 8 tillbehör och skydd från. Vi tycker inte heller att shopping på nätet ska kosta mer än i butik. Frakten är därför alltid gratis oavsett hur mycket eller lite du handlar. Även köp mot Klarna faktura är gratis.

För din trygghet är hela butiken skyddad med kryptering för att inte obehöriga ska komma åt dina personliga uppgifter när du handlar hos oss. Att vi endast erbjuder betallösningar för kända leverantörer som Klarna gör att du säkert kan betala utan att behöva oroa dig. Har du några frågor till oss angående köp av iPhone 8 tillbehör eller skydd är du varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst.

iPhone 8 specifikationer

Storlek: 4,7 tum
Mått: 67,3 × 138,4 × 7,3 mm
Laddare: Lightning