iPhone 6 Plus & 6S Plus skal

Dem kraftfulla telefonerna Apple iPhone 6 Plus och 6S Plus har visat sig vara en riktig storfavorit bland våra kunder. Och det ser vi till att möta med ett riktigt brett utbud av fodral, skal, skärmskydd och tillbehör till din iPhone 6 Plus eller 6S Plus. Oavsett vilket skydd du vill ha till din iPhone har vi det för omgående leverans. Välkommen till PhoneLife!
Filtrera (0)
Visar 29 av 29

Skal till iPhone 6 Plus

Hur ska du skydda din iPhone 6 Plus och iPhone 6S Plus från skador? Med ett skal! Vi har ett av Sveriges största utbud av skal till iPhone 6 Plus och iPhone 6S Plus. Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av skal. Ska du skydda din iPhone 6 Plus ska du ju göra det på rätt sätt. Ett skal skyddar din telefon mot yttre skador samtidigt som du kan märka din personlighet med ett skal som är “du”. Vi rekommenderar att du tar väl hand om din iPhone 6 Plus eller iPhone 6S Plus och ett skal är ett steg i rätt riktning. En billig försäkring mot spruckna skärmar helt enkelt.

Fodral med magnet till iPhone 6 Plus & 6S Plus

Vilket fodral är du? Fodralen till iPhone 6 Plus och 6S Plus är otroligt populära. Fodralen kan du använda både som praktiskt tillbehör som exempelvis en läderplånbok där du kan ha dina ID- , betal- , och kreditkort samlade. Fodralen med avtagbart magnetskal från CaseMe och DG.MING är populära. Likaså de lyxiga mobilfodralen från iDeal of Sweden.

Bra skärmskydd till iPhone 6 Plus och 6S Plus

Skärmskydd i härdat glas har senaste tiden blivit populära. Det är inte så konstigt med tanke på hur bra de skyddar och hur enkla de är att installera på skärmen. Helt utan bubblor. Skydda skärmen på din iPhone 6 Plus eller iPhone 6S Plus med ett skärmskydd i härdat glas. Föredrar du ett traditionellt i plast? Inga problem, vi har även dessa i lager för omgående leverans.

iPhone 6 Plus & iPhone 6S Plus specifikationer

Storlek: 5,5 tum
Mått: 77,9 × 158,2 × 7,3 mm
Laddare: Lightning