iPhone 6/6S

Skydda din Apple iPhone 6 och 6S med något av alla mobilfodral och mobilskal vi erbjuder. Bästsäljare till denna telefon är ett plånboksfodral som låter dig samla allt på samma ställe - mycket smart och praktiskt. Det skyddar även din telefon på bästa sätt då det täcker både fram- och baksidan. Tycker du det känns klumpigt är ett vanligt skal att föredra.
Filtrera (0)
Visar 50 av 170

iPhone 6/6S

Vi vet att de många vill skydda sin Apple iPhone 6 eller 6S med ett mobilfodral. Vi vet också att alla vill ha olika fodral beroende på ålder, smak, pris och krav på funktion. Därför har vi i denna kategori samlat alla iPhone 6/6S fodral, magnetfodral, väskor och plånboksfodral som uppfyller de krav vi har på kvalitet och hållbarhet. Oavsett om du är ute efter ett billigare mobilfodral eller ett exklusivt designfodral från ditt favoritvarumärke så hittar du det här. Alla varumärken vi säljer, såsom iDeal Of Sweden, Terrapin och Krusell, finner du under varumärken i menyn.

Är du ute efter ett skal kan du välja mellan hårdskal, mjukskal och hybridskal i olika färger och mönster. Komplettera detta med ett skärmskydd i glas eller plast som håller skärmen fri från repor. Utöver skyddsfodral har vi självklart alla andra mobiltillbehör du kan behöva. Hörlurar, laddare och mobilhållare till iPhone 6/6S är några av sakerna du hittar hos oss.

Storlek: 4,7 tum
Mått: 67,1 × 138,3 × 7,1 mm
Laddare: Lightning