iPhone 5, 5S & SE skal

Att den här telefonen är uppskattad bland användarna är tydligt. Varför annars släppa två uppföljare till iPhone 5 med samma design? Oavsett om du har iPhone 5, 5S eller SE (från 2016) så passar alla tillbehör på den här sidan till din telefon. Du kan använda ett skal för att smycka din telefon eller skydda den från skador. Ta en titt i vårt utbud av skal, fodral, skärmskydd och tillbehör och handla tryggt och fraktfritt hos PhoneLife!
Filter
19 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 19 av 19

Billiga och skyddande skal till iPhone 5, 5S och SE

Apple iPhone 5, iPhone 5S och uppföljaren Apple iPhone SE (2016) verkar nästan tidlösa. Erfarenheten säger att din iPhone kan hålla länge om du skyddar den med ett bra skal. I vårt sortiment hittar du skal för alla smaker. Allt från designade skal med mönster till skyddande skal från exempelvis Spigen.

Bäst iPhone 5, 5S, SE fodral

Fodral till iPhone 5, iPhone 5S och iPhone SE är något vi kan på PhoneLife. Tre olika telefonmodeller som är kompatibla med samma fodral? Ja, så är det. Vi har ett av landets största utbud av fodral till iPhone 5, iPhone 5S och iPhone SE. Några favoriter är fodralet i äkta läder från Terrapin, det med magnet från DG.MING och fodralet med extra kortplatser och magnetskal från CaseMe.

iPhone 5, 5S och SE skärmskydd & härdat glas

När du valt det skal eller fodral du önskar rekommenderar vi att du även skyddar telefonens skärm med ett bra skärmskydd. Vi har iPhone 5/5S/SE skärmskydd från flera kända varumärken som Zagg InvisibleShield och Copter till bra pris. Ett skärmskydd i härdat glas ger ett mycket bra skydd mot repor och sprickor och är även mycket enkelt att installera på skärmen.

iPhone 5, iPhone 5S, iPhone SE 2016 specifikationer

Storlek: 4 tum
Mått: 58,6 × 123,8 × 7,6 mm
Hörlurskontakt: Ja
Laddare: Lightning