iPhone 12 Pro Max tillbehör

Apples iPhone 12 Pro Max har en 6,7 tums OLED-skärm och en ordentligt utvecklad kamera så att du kan ta de bästa bilderna. Med det nya iPhone 12-släppet där de olika modellerna är inkluderade, bland annat iPhone 12 Pro Max, följer också en rad tillbehör som du kan hitta här på PhoneLife.


Utrusta din iPhone 12 Pro Max till max!

Det är inte bara glädjen av att ta del av Apples nya samling av iPhone 12 som är uppenbar, att pimpa telefonen med olika skydd och tillbehör gör att du uppskattar den ännu mer och kan använda den längre. Här hos PhoneLife finns ett brett urval av iPhone 12 Pro Max skal, iPhone 12 Pro Max fodral och iPhone 12 Pro Max skärmskydd. Vi utökar också vårt sortiment med jämna mellanrum så kika in då och då för att se vad som finns.


Skydda din telefon helt och fullt

Den bästa livslängden och den bästa användarupplevelsen av din iPhone 12 Pro Max får du om du ger telefonen allt skydd den behöver. Det innebär att du både bör ta hand om skärmen och om telefonen i stort.

- Med ett skärmskydd täcker du displayen så att repor och krosskador undviks.
- Med ett skal får du bättre grepp om telefonen och ger den en personlig prägel.
- Ett fodral gör att du kan förvara både telefon, kort, kvitton och kontanter i ett.


Ledande varumärken hos PhoneLife

I vårt sortiment samlas de bästa varumärkena för iPhone 12 Pro Max tillbehör. Produkterna tål daglig användning och står emot både fukt, damm och fett utan att förstöra din telefon. Vi rekommenderar dock alltid att rengöra telefonen med jämna mellanrum med till exempel en bakteriedödande servett för att avlägsna bakterier och smuts som med tiden samlas på skärm och skal.

Filtrera (0)
Visar 50 av 174

Apple iPhone 12 Pro Max specifikationer

Storlek: 6,7 tum
Mått: 160,8 × 78,1 × 7,4 mm
Laddare: Lightning
Trådlös laddning: Ja
Hörlursuttag: Nej
Minneskort: Nej