iPhone 12 Pro tillbehör

Med iPhone 12 släpps även iPhone 12 Pro – en riktigt snygg telefon med en 6,1 tums skärm och 120 Hz. Precis som iPhone 12 har den en välutvecklad kamera och bättre AR-funktioner. En sådan fin modell ska definitivt vårdas och det gör du bäst med iPhone 12 Pro tillbehör.


Vilka tillbehör för iPhone 12 Pro finns det?

Det första du bör tänka på när du köpt in din nya fina iPhone 12 Pro som hela världen har gått och väntat på, är att skydda den så bra som möjligt. Det gör du enklast med ett skal, ett fodral och/eller ett skärmskydd. Skärmskydden förhindrar din klenod att bli utsatt för krosskador och repor medan skalet ger din telefon en skön stil och dämpar fallet om du tappar din iPhone.

Alla tillbehör för iPhone 12 hittar du hos PhoneLife såsom iPhone 12 Pro skal, iPhone 12 Pro fodral och iPhone 12 Pro skärmskydd.

Filtrera (0)
Visar 50 av 254

En stilig telefon behöver ett stiligt tillbehör

Vore det inte häftigt om ditt mobilskal eller fodral gick i samma stil som din outfit? Eller kanske till och med växla mellan olika skal iPhone 12 Pro tillbehör så att det alltid stämmer överens med ditt humör och din look i övrigt. Att ha olika tillbehör gör dessutom att din telefon alltid ser hel och ren ut och det är också ett bra tips rent hygieniskt eftersom du ständigt rör vid din telefon.


- Välj till exempel ett läderfodral när du vill vara klassisk och behöver ha en plånbok och skydd i ett.
- Varva mellan färgstarka skal på vår och sommar och ta ett mörkare när hösten och vintern kommer.


Glöm heller inte ditt skärmskydd som bara finns där för att skydda och som inte syns. Finn ditt favorittillbehör eller köp ett av varje för omväxlings skull och för extra skydd.


Smarta MagSafe-tillbehör till iPhone 12 Pro

Något som gör iPhone 12-serien unik är möjligheten att använda tillbehör med MagSafe med dem. Du kan exempelvis magnetiskt fäst korthållaren, skal och trådlösa laddare. En riktigt snygg lösning som inte blir klumpig, som fodral och skal kan bli om du endast vill addera några kortfack.


Apple iPhone 12 Pro specifikationer

Storlek: 6,1 tum
Mått: 146,7 × 71,5 × 7,4 mm
Laddare: Lightning
Trådlös laddning: Ja
Hörlursuttag: Nej
Minneskort: Nej