iPhone 12 Mini tillbehör

Väntan på den nya iPhone 12 Mini har varit lång men nu kan du dyka ner i alla funktioner och uppdaterad teknik som telefonen för med sig. Den har betydligt bättre kameror, kommer i flera storlekar och har stöd för 5G-nätet. Här på PhoneLife kan du köpa olika tillbehör för Apple iPhone 12 Mini såsom iPhone 12 Mini skal, iPhone 12 Mini fodral och iPhone 12 Mini skärmskydd.


Vårda din nya iPhone

Varje gång Apple släpper en ny modell talas det vitt och brett om vilka funktioner det innebär, och varje gång blir det alltid en positiv överraskning. Men den nya iPhone 12 Mini tål att skyddas och vårdas med största omsorg så att du kan använda den länge och väl.

På PhoneLife hittar du alla slags skydd som hindrar din iPhone 12 Mini från att skadas eller repas.

- Skärmskydd för att motverka repor och spruckna delar.
- Mobilskal för att både ge telefonen ett snyggt yttre och skydda den mot stötar.
- Mobilfodral där du även kan förvara kort, kontanter och annat viktigt.

Du hittar alla iPhone 12 Mini tillbehör här hos oss. Vi har samlat snygga produkter i olika material och färger som passar alla smaker och plånböcker, alla i hög kvalitet och med lång hållbarhet. Kika till exempel på varumärken som Spigen, Copter och Dux Ducis och rusta din nya iPhone med stil!


iPhone 12 Mini - telefonen för den nya generationen

Det har under lång tid spekulerats om de nya funktionerna och finesserna på den nya iPhone 12 Mini och modellerna som medföljer. Kameradetaljerna, 5,4 tums-skärmen och designen generellt är några av de mest utmärkande, men att den hanterar 5G är naturligtvis också mycket stort. Kort sagt är iPhone 12 Mini den nya internet-generationens älskling och för att vårda den väl har vi på PhoneLife det som krävs, till riktigt bra priser.

Filtrera (0)
Visar 50 av 242

Apple iPhone 12 Mini specifikationer

Storlek: 5,4 tum
Mått: 131,5 × 64,2 × 7,4 mm
Laddare: Lightning
Trådlös laddning: Ja
Hörlursuttag: Nej
Minneskort: Nej