iPhone 12 tillbehör

Släppet av iPhone 12 är inte långt borta och med denna sprillans nya telefon kan du även köpa till snygga iPhone 12 tillbehör som skal, fodral och skärmskydd. Tunnare kanter, förbättrad face-id och en större skärm gör att du naturligtvis vill skydda din klenod så mycket som möjligt. På PhoneLife finns allt du behöver.


De bästa tillbehören för din iPhone 12

Det finns fler än ett sätt att ta vara på din nya iPhone 12 som är en av de modeller som släpps av Apple under hösten 2020. Många väljer att köpa flera tillbehör till sin telefon så att den ska hålla sig i så gott skick så länge som möjligt.
iPhone 12 skal, iPhone 12 fodral och iPhone 12 skärmskydd finns att hitta till riktigt bra priser hos oss på PhoneLife. Botanisera bland olika färger och material för att få det utseende på din telefon som just du efterfrågar och trivs med.


Maxa din iPhone 12

Utöver en rad skyddande iPhone 12 tillbehör kan du även maxa din fina telefon med andra prylar som du också kan hitta hos oss. Styla din telefon med snygga och matchande hörlurar, laddare och USB-kablar.

Filtrera (0)
Visar 50 av 247

Billiga iPhone 12 tillbehör som håller länge

Kvalitet är viktigt för oss – likaså att erbjuda ett bra pris för produkterna. Våra tillbehör för din iPhone 12 kommer från stora och erkända varumärken som Spigen, CaseMe, Ringke och Terrapin. Prova ett härligt grönt fodral lagom till sommaren eller använd de klassisk svarta skydden och plånboksfodralen för dig som gillar elegans.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta vår support.


Använd MagSafe-tillbehör med iPhone 12

Vill du addera en korthållare till din telefon utan att använda ett komplett skal eller fodral? Då är det en korthållare med MagSafe du vill ha. Med MagSafe kan du magnetiskt fästa tillbehör som laddare, plånböcker och skal. Lösningen är unik från Apple och lanserades i iPhone 12-serien.


Apple iPhone 12 specifikationer

Storlek: 6,1 tum
Mått: 146,7 × 71,5 × 7,4 mm
Laddare: Lightning
Trådlös laddning: Ja
Hörlursuttag: Nej
Minneskort: Nej