Sony Xperia XZ1 skal

Sony följer upp sin tidigare succételefon med Xperia XZ1. Telefonens skärm mäter 5,2 tum, har en snabb processor i form av Snapdragon 835 och en kamera med ultraslowmotion-funktion. Allt sammantaget är det en mycket snabb och snygg telefon. Matcha den med ett bra skal, fodral och skärmskydd. Vi har ett stort utbud av tillbehör för att skydda och smycka din telefon.
Filter
3 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Skal till Sony Xperia XZ1

Med ett bra mobilskal runt din telefon håller du tråkiga skador borta. Att behöva reparera en sprucken skärm är varken roligt eller billigt. Vi har stöttåliga skal från exempelvis Terrapin och Nillkin i lager. Dessa ser till att telefonen förblir hel och ger dig även möjligheten att sätta din egen prägel på telefonen.

Sony Xperia XZ1 fodral och skärmskydd

Det är ibland onödigt att släpa runt på både mobilen och plånboken. Därför finns det fodral som kombinerar plånboken med ett skyddande mobilfodral: plånboksfodralet. Det låter dig samla hela din plånbok och telefonen på samma ställe. Vi har ett stort utbud av fodral till Sony Xperia XZ1 att välja ur. Bästsäljarna är fodralen i äkta läder, de med magnetskal och Dux Ducis smidiga fodral med kortfack.

Kombinera det skal eller fodral du väljer till telefonen med ett skärmskydd. Skärmskyddet håller din skärm skarp och fri från repor. Välj mellan traditionella skärmskydd i plast eller skärmskydd i härdat glas.

Sony Xperia XZ1 specifikationer

Storlek: 5,2 tum
Mått: 77 × 156 × 7,9 mm
Laddare: USB-C
Minneskort: microSD, microSDHC, microSDXC - upp till 256GB