Samsung Galaxy S8 Plus skydd

Samsung flaggskepp Galaxy S8 Plus är en riktigt stor telefon med en riktigt stor skärm. Se till att skydda den med rätt skydd och tillbehör. Att skärmen spricker kan bli en kostsam historia. Ett fodral, skal och skärmskydd till Samsung Galaxy S8 Plus kan därför rädda dig om du tappar telefonen olyckligt. Välkommen att handla dina mobilskydd hos PhoneLife med fri frakt!
Filter
10 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Skydd & tillbehör till Samsung Galaxy S8 Plus

Att samla telefon, kort och kontanter i ett smart plånboksskydd föredras av många. Vi har därför ett stort utbud av plånböcker till Galaxy S8 Plus. Men vi vet även att många hellre har ett så tunt skydd som möjligt som på bästa sätt skyddar men inte gör telefonen klumpig. Vi har därför ett stort utbud av det också. Och allt där emellan. Så är du ute efter ett skydd eller tillbehör till Samsung Galaxy S8 Plus har du kommit helt rätt. Undrar du över något kontakta oss så hjälper vi till så snart vi kan!

Skydda din sköra Samsung S8 Plus

Att skärmen på Samsung Galaxy S8 Plus är skör är ingen hemlighet. Tappar du telefonen olyckligt spricker skärmen så att den måste bytas. Med ett bra skal eller fodral undviker du lätt det. Hos PhoneLife handlar du alltid tryggt och enkelt. Vi har en helt krypterad och säker butik och använder endast trygga betallösningar. Vi erbjuder alltid fri frakt och snabb leverans. Skulle du inte vara nöjd med ditt köp har du alltid 30 dagars öppet köp.

Storlek: 6,2 tum
Mått: 73,4 × 159,5 × 8,1 mm
Laddare: USB-C
Minneskort: microSD, microSDHC, microSDXC - upp till 256GB