Samsung Galaxy S6 Edge Plus skal

Samsung Galaxy S6 Edge Plus är telefonen med guldkant. Vi har alla fodral, skal och tillbehör du behöver för din Galaxy S6 Edge Plus. Oavsett om du letar efter ett skal, fodral eller skärmskydd har vi ett brett sortiment att välja bland. Vi hoppas så klart att du hittar något som passar dig och din telefon. Ta en titt, här hittar du tillbehören du behöver till din Samsung Galaxy S6 Edge Plus.
Filter
2 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Skyddande fodral till Galaxy S6 Edge Plus

Letar du efter ett mobilfodral, plånboksfodral eller flipfodral till Samsung Galaxy S6 Edge Plus så kan du sluta leta nu. Vi har ett av de största utbuden av fodral och väskor på marknaden så det finns garanterat något som passar dig och din Galaxy S6 Edge Plus. Förvara allt på ett ställe med ett smart plånboksfodral, perfekt skydd och plånbok i ett. Föredrar du ett tunnare fodral utan plånbok väljer du ett flipfodral eller vanligt mobilfodral. Ett fodral är en billig försäkring mot skador och repor på telefonen.

Bästa skalen till Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Hos oss på PhoneLife.se hittar du det största utbudet av mobilskal och skal ill din Samsung Galaxy S6 Edge Plus G928. Välja mellan hårda och mjuka skal i olika färger och mönster. Skalet sätts enkelt på baksidan av telefonen och skyddar mot skador, repor och smuts. Med våra snälla priser har du råd att köpa flera Galaxy S6 Edge Plus-skal så att du kan byta efter humör eller matcha din outfit. Eftersom skalen är tunna gör de inte mobilen tjock och klumpig, vilket passar bra på en så stor telefon.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus specifikationer

Storlek: 5,7 tum
Mått: 75,8 × 154,4 × 6,9 mm
Laddare: MicroUSB
Minneskort: Nej