Samsung Galaxy S10 tillbehör & skydd

Nu är den här; Samsungs första flaggskepp med en heltäckande skärm utan kanter! Samsung Galaxy S10 har varit väl värd väntan. Telefonen är fullmatad med den snabbaste hårdvaran och på baksidan finns en trippelkamera som fotar riktigt bra bilder. Med ett bra Samsung Galaxy S10 skal, fodral eller skärmskydd runt telefonen håller du skador och repor borta, så att telefonen håller längre. Vi har ett stort sortiment av tillbehör och ger alltid fri frakt.
Filtrera (0)
Visar 50 av 58

Skydda din Samsung Galaxy S10

Att många har väntat på att Samsung ska släppa en telefon med en heltäckande skärm är ingen hemlighet. Nu Samsung Galaxy S10 den äntligen här! Men en stor och dyr telefon som Galaxy S10 kommer dock ett ansvar att hålla den hel länge, för att reparera skärmen är en kostsam historia. Med rätt skydd håller du telefonen hel och repfri tills det är dags att skaffa nästa telefon. Det ger ett bra andrahandsvärde om du vill sälja telefonen. För bästa skydd tycker vi att du ska kombinera ett skal eller fodral med ett skärmskydd. Då skyddar du effektivt runt om hela telefonen.

Störst utbud av Samsung Galaxy S10 tillbehör

För att du ska hitta ett skydd eller tillbehör som passar dig perfekt har vi tagit ett in ett stort sortiment av olika tillbehör till telefonen. På så vi kan du vara säker på att få ett skal i det utseendet du föredrar eller ett fodral med den funktionen som är nödvändig just för dig. Även prisklasserna på vår tillbehör skiljer sig, så att du kan hitta något som passar din plånbok bra.

Beställ Samsung Galaxy S10 tillbehör snabbt & fraktfritt

Hos PhoneLife hittar du det bästa utbudet av tillbehör som skal, fodral, plånböcker och skärmskydd till Samsung Galaxy S10. Vi har utformat vår butik så att du snabbt och enkelt ska kunna beställa ditt favorit skydd - oavsett om du använder en mobil, surfplatta eller dator. När du beställt är leveranstiden hem till dig endast 1-3 vardagar. Alla beställningar skickas från vårt egna lager i Sverige, så att du kan vara helt säker på att inte åka på några importavgifter eller pålagd moms. Det priset du ser i vårt butik är det du betalar - inget tillkommer för frakt, hantering eller fakturaavgift.

Samsung Galaxy S10 specifikationer

Storlek: 6,1 tum
Mått: 70,4 × 149,9 × 7,8 mm
Laddare: USB-C
Trådlös laddning: Ja, Qi
Hörlursuttag: Ja
Minneskort: Ja, stödjer microSD, microSDHC, microSDXC upp till 512GB