Richmond & Finch

För dig som älskar mönster och design har Richmond & Finch skräddarsytt ett helt sortiment att tuffa och uppfinningsrika mobilskal. Det spelar ingen roll om du äger en iPhone, en Samsung eller en Huawei – Richmond & Finch tillverkar mobilskal för en rad varumärken. Vilket blir ditt nya favoritskal?


Dyk ner i ett brett utbud av färgglada, mönstrade och roliga skal som skapar glädje varje gång du tar upp mobilen. Richmond & Finch har lagt extra krut på designen man har för den sakens skull inte tummat på kvaliteten.


Följ säsongens trender med Richmond & Finch

Richmond & Finch är riktiga trendspanare när de utvecklar en ny kollektion mobilskal. Välj mellan skal med marmormönster i olika färger, blommor och blad, gröna växter och djungelinspirerande motiv. Kanske kan du välja ett skal för sommar och ett för vinter eller satsa på flera modeller under samma säsong?


Eftersom Richmond & Finch ständigt är på gång att utveckla sina produkter, kan du räkna med nya mönster och motiv med jämna mellanrum. Kika in på PhoneLife och se vad som stundar. Oavsett vad du väljer kan vi garantera att det går stick i stäv med rådande modetrender och kan kombineras till dina olika outfits och accessoarer. Mixa och matcha precis som du vill!


Reptåliga för oväntade missöden

Den yttre designen i Richmond & Finchs produkter varvas perfekt med den inre som innebär slitstyrka, reptålighet och stötdämpande egenskaper. Runt kameran hittar du ofta en metallring som fungerar som extra skyddande. Även kanterna och baksidan har ett fullgott skydd. OBS! vi kan även understryka att alla skal från Richmond & Finch går att använda med trådlösa laddare utan att inkräkta på laddningen.

Filtrera (0)
Visar 29 av 29

Richmond & Finch