Outdoor mobilskal

Mobilskal för vandring och utflykt

Sommaren i all ära - semester, resor, sol, bad och fokus på avkoppling och vila, är för många den bästa tiden på året. Men nu börjar en minst lika härlig årstid. Hösten är här och inbjuder till många härliga stunder och upplevelser. Under hösten skiftar naturen färg och temperaturen faller men vädret är fortfarande behagligt vilket gör årstiden perfekt för utomhusaktiviteter. Att vandra och vistas ute i naturen har vuxit stort i popularitet i Sverige och var och varannan människa är ute vandrar nu för tiden. Att klä sig efter väder är ett gammalt talesätt som men som vi anser även gäller mobiltelefonen. Vi har samlat skal och produkter som är bra att ha om du vistas mycket ute i naturen. Köp skal som är vattentäta och stöttåliga och kombinera med ett skärmskydd så är du good-to-go för höstens alla utflykter!

Skärmskydd för vandring och utomhusaktivitet

Telefonen glider dig ur händerna och i nästa sekund är hela skärmen sprucken - känner du igen dig? Trasig eller sprucken skärm är något som de allra flesta någon gång är med om - både en och två gånger. Vill det sig riktigt illa kan du behöva laga hela telefonen vilket kostar både tid och pengar. Ett skärmskydd är en billig försäkring som minskar risken för sprickor och skador.
Under hösten är det många som vistas ute i naturen och det är extra viktigt att ha en fungerande telefon med sig om olyckan skulle vara framme. Därför har vi samlar produkter som lämpar sig väl för friluftsliv och aktiviteter utomhus. För dig som har en smartwatch erbjuder vi skärmskydd till flera populära modeller från Apple, Samsung, Fitbit, Garmin m.fl.

Hitta rätt skydd till din telefon

Använd tillbehörsväljaren nedan för att hitta skyddande mobiltillbehör för just din telefon. Frågor eller funderingar? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.
Tillbehörsväljaren Hitta de perfekta mobiltillbehören till din telefon!