Crystal Hybrid Case Moto Z3 Play Transparent
Crystal Hybrid Case Moto Z3 Play Transparent
Crystal Hybrid Case Moto Z3 Play Transparent
Crystal Hybrid Case Moto Z3 Play Transparent
Crystal Hybrid Case Moto Z3 Play Transparent

tectTech - Crystal Hybrid Case Moto Z3 Play Transparent

83 SEK
119 SEK

I lager (7 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 21596

tectTech

Produktbeskrivning-

Genomskinligt skal till Motorola Moto Z3 Play från tectTech. Skalet har designats för att skydda telefonen effektivt mot skador utan att göra den tung och klumpig. Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast och sidorna i stötdämpande TPU. Tillsammans ger det ett utmärkt stötskydd som håller telefonen hel.

Hörnen på skalet är förstärka för att dämpa fall. Runt skärmen och kameran är kanterna upphöjda för att skydda mot repor. 

Passar till: Motorola Moto Z3 Play.... Läs mer

Specifikationer-

FärgGenomskinlig
MaterialPlast
product
6105Crystal Hybrid Case Moto Z3 Play Transparenthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/motorola/moto-z3-play/crystal-hybrid-case-moto-z3-play-transparent?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/tecttech_crystal_hybrid_case_oneplus_6_transparent_7.jpgInStock83SEK/mobilskydd/motorola/moto-z3-playtectTech<p>Genomskinligt skal till Motorola Moto Z3 Play fr&aring;n tectTech. Skalet har designats f&ouml;r att skydda telefonen effektivt mot skador utan att g&ouml;ra den tung och klumpig. Baksidan av skalet &auml;r tillverkat i h&aring;rdplast och sidorna i st&ouml;td&auml;mpande TPU. Tillsammans ger det ett utm&auml;rkt st&ouml;tskydd som h&aring;ller telefonen hel.</p> <p>H&ouml;rnen p&aring; skalet &auml;r f&ouml;rst&auml;rka f&ouml;r att d&auml;mpa fall. Runt sk&auml;rmen och kameran &auml;r kanterna upph&ouml;jda f&ouml;r att skydda mot repor.&nbsp;</p> <p>Passar till: Motorola Moto Z3 Play.<br /> Material: Plast, TPU.<br /> F&auml;rg: Transparent.</p>119

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer