Gradering begagnat

Vad innebär det att mobiltelefonen är begagnad?

Med en begagnad mobiltelefon avser vi en produkt som har använts men som nu är noga kontrollerad. Alla begagnade mobiltelefoner vi säljer har genomgått omfattande tester där det har säkerställts att de fungerar som en ny. De har minst 80% batterikapacitet kvar relativt när de var nya. Alla mobiler vi säljer är olåsta (ej operatörs-bundna) samt fabriksåterställda.

Du köper en begagnad mobiltelefon till bråkdelen av kostnaden för en helt ny och gör därmed din ekonomi en tjänst. Samtidigt bidrar du till en cirkulär ekonomi där vi ser till att nyttja mobiltelefoner hela dess tänkta livslängd och undviker att de skrotas i förtid. Du gör ett hållbart val när du väljer att köpa en begagnad mobil.

Alla begagnade mobiler har spår av användning i olika omfattning och vi tillämpar därför ett graderings-system i tre nivåer för att ge dig en god bild av vad du kan förvänta dig.

Gradering A

En mobil med visuell gradering A har minimala spår av användning och är i utmärkt skick. Små hårtunns-fina repor och andra mindre tecken på användning som små repor vid ladduttaget tillåts. Mobiltelefonen fungerar som en ny.

Gradering B

En mobil med visuell gradering B har lätt slitage, exempelvis små repor och bucklor på ramen. Mobiltelefonen fungerar som en ny.

Gradering C

En mobil med visuell gradering C har varit med om lite mer och här får man räkna med fler och något mer omfattande kosmetiska avvikelser, exempelvis större repor och skrapmärken.

Vänligen notera att vi vid köpet av en begagnad mobiltelefon skickar med ladd-sladd och simkorts-öppnare men att du behöver komplettera med skal, fodral, skärmskydd, laddare och övriga tillbehör. Vi har ett brett utbud av mobiltillbehör och mobilskydd som låter dig sätta din personliga prägel på din begagnade mobil. Köp smidigt och enkelt tillbehören samtidigt som du köper din begagnade mobiltelefon.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer