iPhone 7 Plus skal

En stor telefon som iPhone 7 Plus glider lätt ur ditt grepp. Skydda och gör samtidigt telefonen med greppvänlig med ett bra iPhone 7 Plus skal. Ett skal låter dig även sätta ditt egna utseende och stil på telefonen. Välj bland ett stort utbud av skal från välkända varumärken som iDeal of Sweden, Spigen, Ipaky och Terrapin.
Filter
12 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Skal till iPhone 7 Plus

Stöttåliga skal, hårt skal, mjukt skal, marmorskal eller lyxigt designerskal. Det är upp till dig att välja. Hos PhoneLife har vi alla iPhone 7 Plus skal du kan tänka dig samlade på ett och samma ställe. Handla tryggt och snabbt hos oss idag. Vi använder endast säkra betallösningar från Klarna och levererar fraktfritt hem till dig.

Stöttåliga iPhone 7 Plus skal

Att få en spricka i skärmen är en tråkig och även dyr historia. Undvik sprickor och andra repor med ett bra och stöttåligt skal till Apple iPhone 7 Plus. Vi har ett stort sortiment av skal, där två av dem mest uppskattade varumärkena när det kommer till den extra stöttåliga kategorin är Spigens och Otterbox skal. Både Spigen och Otterbox tillverkar hållbara, snygga och unika skal till iPhone 7 Plus. Du hittar hela utbudet av deras mobilskal hos PhoneLife.