iPhone 7 Plus fodral

Med ett fodral till iPhone 7 Plus skyddar du alla sidor av telefonen mot repor samtidigt som du sätter din egen prägel på telefonen. Det finns flera typer av fodral, där plånboksfodralet med inbyggd plånbok är det mest populära. Även fodral med avtagbart magnetskal är ett bästsäljande iPhone 7 Plus fodral. Välj ur vårt stora utbud och köp ditt fodral med fri frakt hos PhoneLife idag.
Filter
28 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 28 av 28

Fodral till iPhone 7 Plus

Att skydda sin iPhone 7 Plus är en billig försäkring mot skador och spruckna skärmar. Vill du inte ha fodralet runt telefonen hela tiden så väljer du ett fodral med magnet, då kan du ta av mobilskalet från fodralet och ända ha telefonen skyddad. Det är smidigt exempelvis när du är hemma, på kontoret eller reser. Ett fodral gör också att du kan få din telefon att se ut som du vill. Vi har många snygga iPhone 7 Plus fodral från iDeal Of Sweden och stilrena fodral från DG.MING.

Bäst iPhone 7 Plus plånboksfodral

Som tidigare nämn är ett fodral med inbyggt plånbok det mest sålda iPhone 7 Plus fodralet. Med ett plånboksfodral kan du samla alla dina tillhörigheter på ett och samma ställe. Skönt att inte ha så många saker att hålla reda på, eller hur? Många av plånboksfodralen kan även bilda ett mobilställ - perfekt för att se film, serier och klipp när du är på språng.