iPhone 12 Max skärmskydd

Skärmskydd för iPhone 12 Max är ett av de allra bästa men också mest praktiska skydden för din nya mobiltelefon från Apple. Med ett skärmskydd från PhoneLifes sortiment kan du vara säker på att sprickor, damm och repor håller sig på sin kant.

Ett displayskydd eller skärmskydd syns inte men finns ändå där. Du fäster det på telefonens display och använder sedan telefonen som vanligt. Du hittar iPhone 12 Max skärmskydd i flytande varianter och i fasta exempel som glas eller plast. Alla skärmskydd är heltäckande!


Ett skärmskydd håller smutsen väck

Med tiden kommer din telefondisplay att bli smutsig av fett, damm och smuts från fingrar och omgivningen. Skärmskyddet hindrar damm och smuts från att tränga ner i displayen och orsaka skada på telefonen. Det hjälper naturligtvis också från att displayen spricker eller repas – något som kan vara dyrt och krångligt att åtgärda om det sker.

Filter
7 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Klarhet och skärpa – precis som på en vanlig skärm

Ett iPhone 12 Max skärmskydd ger dig lika stor glasklarhet och skärpa när du använder skärmen som den hade gjort om du inte använt tillbehöret. Du använder din telefon precis som vanligt – skärmskyddet gör inte displayen mindre känslig för beröring och användning. Det ger dig samma känsla som om du skulle röra skärmen direkt.


Våra varumärken av skärmskydd iPhone 12 Max

Välkommen att välja och vraka bland flera varumärken som finns i vårt utbud och som är lika duktiga på att ta fram kvalitativa och snygga tillbehör, däribland skärmskydd för iPhone 12 Max. Några du har att välja på är Copter, Ringke, Spigen med flera. Samtliga skärmskydd är extremt tunna och lättapplicerade för omedelbar användning.