iPhone 12 Max skal

Passa på att fynda ett nytt och billigt iPhone 12 Max skal hos oss på PhoneLife. Ett mobilskal är det enklaste och billigaste sättet att både ge en trendkänsla och ett bra skydd för din telefon. Välj skal med olika färger, material och finesser.


Bästa finesserna i ditt mobilskal

Hos oss kan du hitta de enklaste av mobilskal till iPhone 12 Max men också en rad avancerade varianter med kortfack och utfällbara ringar. Ringarna är till för att lättare kunna hålla eller ställa din telefon vid selfie tagningar, filmtittande och dylikt. Alla våra skal skyddar mycket effektivt från stötar och skrapande och låter också repor och sprickor hålla sig borta, både på kanterna och baksidan. De är också utformade på det sättet att knappar, kamera och andra funktioner blir lika tillgängliga. I de fall du vill skydda kameran extra mycket kan du välja ett iPhone 12 Max skal med lucka att dra för kameran när den inte används. Köp enkla, vanliga iPhone 12 Max skal eller välj ett tvådelat skal som skyddar hela telefonen.

Filter
13 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Kombinera skal till andra iPhone 12-modeller

Ett iPhone 12 Max skal kan också passa lika bra till en annan iPhone 12-modell som släpps under hösten 2020, nämligen iPhone 12 Pro. Läs alltid på produktbeskrivningen när du ska fynda mobilskal för att se vilka modeller skalet är kompatibelt med.


Snygga och greppvänliga mobilskal

Ett skal ska inte bara vara snyggt på telefonen och ge den en ny design – det ska även förhindra att handen halkar och att du tappar telefonen i backen. Alla mobilskalen i vårt utbud är extra greppvänliga så att du kan hålla din iPhone 12 Max stadigt i handen.