iPhone 12 Max fodral

Hos PhoneLife hittar du de finaste och bästa iPhone 12 Max fodralen att skydda och bära din telefon i. Mobilfodralet fokuserar både på att täcka och hålla din telefon så den inte går sönder, samt att ge utrymme också för kort, kvitton och kontanter – som en riktig plånbok.


Allt i ett enda mobilfodral iPhone 12 Max

Ett fodral för en iPhone 12 Max ger dig många möjligheter till att bära med dig det viktigaste såsom kreditkorten, extra kontanter, små mynt, kvitton som måste sparas samt andra viktiga handlingar som kan vara bra – kanske körkort och busskort med mera.
Det allra viktigaste är emellertid det magnetiska stället som du lägger in telefonen i så att den transporteras säkert och smidigt och kan tas upp och användas när som helst.


Go handsfree med det praktiska mobilfodralet

Utöver de små facken som rymmer dina viktigaste och minsta papper kan ett iPhone Max 12 mobilfodral även ställas upp på olika sätt så att telefonen kan användas även om du inte måste hålla i den. Ett mobilställ inuti fodralet gör det enkelt att kolla på filmer, videoklipp eller musikvideos helt handsfree. Låt barnen sitta tyst och snällt i bilen med fodralet och telefonen nära till hands och njuta av den nya högupplösta skärmen på iPhone 12 Max när de ser på film eller serier.

Filter
43 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 43 av 43

Riktigt snygga fodral med trendfokus

På PhoneLife överdriver vi inte när vi säger att de iPhone 12 Max fodral vi tar in är några av de snyggaste och trendigaste som finns. De passar till alla åldrar, kön och smaker. Köp hem ett klassiskt läderfodral i brunt som blir vackert till en färggrann höstlook, eller ett dekorerat mobilfodral i en klar färg med motiv som ger en uttrycksfull känsla till resten av din klädsel året runt.

Hos oss kan du hitta riktigt snygga fodral för iPhone 12 Max i olika färger, med en tunnare eller tjockare approach som ryms lätt i fickan eller i handväskan. Hitta ditt favoritfodral för din nya iPhone 12 Max redan idag!