Samsung Galaxy S8 Plus skal

För att inte skada din Samsung Galaxy S8 Plus eller spräcka den stora skärmen bör du använda ett skal som skyddar. Vi har skal för alla behov - robusta stötdämpande skal, designade marmorskal, lätta TPU-skal och helt genomskinliga skal för att bibehålla ursprungsdesignen. Är du ute efter märkesskal har vi bland annat skal från Spigen, iDeal Of Sweden, Krusell och Terrapin.
Filter
1 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Skal till Galaxy S8 Plus

Ett bra skal runt din Samsung Galaxy S8 Plus kan vara skillnaden mellan en hel eller trasig telefon. För ett riktigt bra skydd runt om telefonen rekommenderas ett skal från Spigen. Är du ute efter ett designskal med mönster och färg är iDeal of Swedens skal rätt för dig. Om du inte är helt säker på ditt behov, skicka ett meddelande till oss där du beskriver det så hjälper vi gärna till!

Samsung Galaxy S8 Plus originalskal

Håll din telefon optimalt skyddad med ett originalskal från Samsung. Dessa skal är framtagna för att passa perfekt runt telefonen och ge bästa skydd. Hos PhoneLife hittar du ett komplett utbud av Galaxy S8 Plus originalskal i material som läder, silikon och stöttålig hårdplast.