Samsung Galaxy Note 9 fodral

Att förvara sin plånbok i samma fodral som sin telefon är mycket populärt. Därför är merparten av Samsung Galaxy Note 9 fodralen i vårt sortiment just plånboksfodral. Ett plånboksfodral ger dig utöver en smart plånbokslösning även skydd runt om hela din telefon. Både framsidan och baksidan skyddas mot skador, stötar och repor. Favoriterna till Samsung Galaxy Note 9 är mobilfodralet i äkta läder och fodralet från CaseMe med många kortfack. Om ett fodral inte är för dig har vi även skal och skärmskydd till telefonen.
Filter
6 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Plånboksfodral till Samsung Galaxy Note 9

Som tidigare nämnt är ett Samsung Galaxy Note 9 plånboksfodral ett av dem mest populära tillbehören till telefonen. Och det är inte så konstigt med tanke på hur smidigt det är att samla sina tillhörigheter på ett och samma ställe. I vårt sortiment hittar du mobilplånböcker från många kända varumärken, allt från designfodral till mer stöttåliga. Dux Ducis tunna fodral med kortfack finns i flera färger och är en bästsäljare med sin stilrena design. Föredrar du ett plånboksfodral i äkta läder har vi flera modeller, där det från Terrapin är mest uppskattat.

Samsung Galaxy Note 9 fodral med magnetskal

Med ett fodral med magnetskal kan du enkelt ta ur telefonen ur fodralet när du inte behöver plånboken - utan att telefonen förlorar sitt skydd. Vi har fodral med magnetskal till Samsung Galaxy Note 9 från flera varumärken, som exempelvis CaseMe och DG.MING. DG.MINGs fodral har en stilren och klassisk design med ett snyggt magnetskal med läderklädd baksida. CaseMes fodral har, förutom en snygg design i flera färger, extra många kortfack i plånboken. Perfekt för dig med många kort!