Mobilskal marmor
Mobiltelefon jeans

Trendiga mobilskal och hörlurar som passar din outfit

Vad säger din stil om din personlighet? Hur vi klär oss idag speglar ofta vem vi är som person och vem vill uppfattas som. Däremot behöver valet av stil inte nödvändigtvis spegla samma person privat som i yrket. Du kanske är en färgstark person privat och gillar en uttrycksfull och unik stil hemma och bland vänner men på jobbet behöver din outfit vara mer neutral och nedtonad.

Och det är inte bara kläder som visar vilka vi är utan även accessoarer såsom solglasögon, klockor, armband, väskor mm. Idag har mobiltelefonen blivit mer än bara en telefon - vi bär den med oss överallt och den är många gånger direkt nödvändig för att livet och rutinerna ska fungera som vi vill. För många har den till och med blivit en viktig accessoar eftersom många köper ett skal till den som matchar vår outfit, personlighet och livsstil.
En annan produkt som också blivit en modeaccessoar är hörlurar. Idag finns det en mängd olika hörlurar på marknaden som inte bara ska leverera ljud och musik av hög kvalitet utan även passa vår outfit och stil. Här finns också en mängd olika färger, storlekar och modeller att välja på så att du kan hitta det par som passar allra bäst.
Klockan - pricken över i. Den produkt som vuxit enormt i popularitet de senaste åren och blivit en viktig modeaccessoar är armbandsuret. Idag bär var och varannan människa, gammal som ung en klocka på armen. Eftersom den är en så naturlig del av vår outfit är det inte ovanligt att man äger mer än en. Många vill kunna variera sig och ha en klocka som passar olika tillfällen som vardag, jobb och fest. Vi erbjuder ett varierat sortiment av armband i olika stilar till smartwatch. Välj med fördel ett i läder eller metall så är du garanterad en stil passar i alla lägen.

Så är du på jakt efter skal, fodral, armband eller hörlurar som inte bara ska hålla hög kvalitet utan även vara snygga och passa din stil har Phonelife produkterna du letar efter. Hos oss hittar du kända varumärken som iDeal of Sweden, Apple, Urbanista, DeFunc och Terrapin.